Ревматолог в София по здравна каса: какви са вариантите ни?

Имате ли проблеми със ставите?

Ако това е така и изпитвате болки, то времето за посещение при доктора наближава. За да сте сигурни за какво става въпрос, би следвало да посетите специалист, който да ви направи необходимите прегледи и да уточни диагнозата. Тъй като ревматичните заболявания са много видове и се определят по много начини, според това дали са хронични или възпалителни, както и дали са системни или автоимунни и според още много други критерии, то и установяването им може да бъде по-трудно, но колкото по-скоро се случи, толкова по-добре, за да се назначи правилното лечение. ревматолог в София по здравна каса на Revmatolog.bg: какви са вариантите ни? В страниците на Revmatolog.bg можете да се запознаете със специалист ревматолог, който се намира центъра на София и приема пациенти с направление.

Ревматолог в София по здравна каса: какви са вариантите ни?

Специалистът завършва своята дисертация през 2018 г. в Клиниката по ревматология към УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ – София ,където е специализант и в момент практикува в доболнично лечение в ДКЦ 2. За тези от вас, които отлагат посещение при ревматолог, поради далечните разстояния, вече няма оправдание, тъй като кабинетът на д-р Георгиев се намира на много удобно и комуникативно място в централната част на столицата. ЗА да се диагностицира заболяването понякога са необходими няколко посещения, а понякога са необходими кръвни и образни изследвания. В кабинет на специалистът може да ви бъде направена и ставна ехография, както и ставна пункция, а също и да бъде приготвена богата на тромбоцити плазма и др.

За повече подробности вижте сайта на специалистът ревматолог, който работи със здравната каса на Revmatolog.bg където можете да разберете и приемните дни и часове, както и да получите полезна информация в блога му, където помества свои наблюдения и опит с пациенти. Не се оставяйте на случайността, особено ако става дума за болки или затруднено движение, скованост в ставите и други симптоми, които пречат на нормалното движение и пълноценен живот. Изберете навременната грижа за здравето, за да се радвате на спокойствие и свобода на движенията.