Странни веган храни, които ви очакват онлайн

Благодарение на бързо популяризиращото се вегетарианство – все повече информация за различните веган храни и местата, на които се продават – достигат до обикновените потребители – всеядци. Колкото и странно да звучи – има някои веган храни, които дори хората, които не са фенове на растителната храна, ще поискат да опитат. Кои са те и къде в интернет ви очакват – предстои да разберете от днешната ни публикация.

Както е известно – веган храните най-често могат да бъдат открити в био магазините, които по предназначение разпространяват здравословни храни, био козметика и много други полезни неща. За щастие такива био пространства възникнаха и в интернет, което далеч улесни привържениците на здравословния начин на живот. Все пак био магазините не са на всеки ъгъл като супермаркетите и понякога е трудно да се достигне до тях в рамките на работното им време. Именно с цел улеснение, а и по-бърз начин на пазаруване, в интернет бяха създадени био магазини като lifestore.bg. За разлика от тези в населените места обаче – виртуалните био пространства разполагат с много по-голям запаз от стоки, та дори и такива, които не сте очаквали да срещнете там.

Странни веган храни, които ви очакват онлайн

Какви странни веган храни ще откриете на lifestore.bg?
Вероятно едно от най-странните попадения, което ни привлече вниманието из редицата страници със стоки е т.нар. Какаово-лешникова веган паста. Не, това не е някакво италианско ястие, а чисто и просто бурканче със сладко съдържание. От заглавието разбираме, че в него има какао и лешници, но нека надникнем малко по-подробно в състава му. Той гласи: Лешници, какаови зърна (Венецуела), какао на прах, нерафинирана захар. Сместта е подходяща за намазване на филийки, направата на сладкиши или директна консумация. Ако все още не разбрахте какво е това нещо в бурканчето – ще ви улесним, това е веган течен шоколад. Да, вече има и такива неща из био магазините. Но да преминем по-нататък. Втората любопитна от веган храните, която избрахме да ви представим, е Заместител на глутен. За нея се твърди, че слагала край на проблемите със стомаха при глутенова непоносимост. Ако искате да разберете повече за този заместител, както и за останалите веган храни в био магазина, посетете lifestore.bg още сега.