Започвате деня си с кафе – изпийте кафето си от вендинг машина

Замисляли ли сте дали наистина изпитвате неутолима жажда за чаша топло кафе сутрин или просто този толкова силен човешки навик се дължи на факта, че пиейки кафе всеки един от нас остава за малка част от деня със самия себе си.

Каквато и да е причината, поради която пием кафе сутрин преди да ни затисне сивото ежедневие с пълна сила, от Si Vending Spot знаят, че вкусът и ароматът на кафето трябва да са всеки път уникални и неповторими и затова се стремят да ги предоставят на всеки, който консумира кофеинови напитки от техните вендинг автомати.

За тези, които се питат какво е това http://www.sivendingspot.com/blog/posts/nad-250-vending-mashini-v-cyala-blgariya, бързам да разясня. Компания, която произвежда и дава под наем вендинг автомати на територията на цялата страна. Имат над десет годишен опит зад гърба си, с повече от 250 машини в най-различни офиси, малки и големи предприятия, обществени и бизнес сгради, учебни и болнични заведения и други публични места. Обслужват около 1 милион клиенти годишно, предоставяйки им всекидневно удоволствие с качеството на продуктите си. Отличното състояние на консумативите е само един от приоритетите на фирмата. Те се стремят да бъдат както собственици и производители, така и партньори на малкия и големия бизнес в България.

Започвате деня си с кафе - изпийте кафето си от вендинг машина

Екип от специалисти консултират клиентите и им съдействат по всеки един въпрос. Първо, внимателно проучват мястото, за да пресъздадат най-реално бъдещия проект. Разучават потенциалните консуматори и потребители, за да поставят продукти, които най-добре ще отговарят на техните търсения, защото освен кафе автомати, Si Vending Spot създава и такива за сандвичи, за пакетирани хранителни продукти и захарни изделия, за безалкохолни напитки и за кафе капсули. Всеки клиент има правото да избере какъв вид вендинг машина иска да наеме.

Също така, компанията предлага и няколко вида поддръжка. Само с едно обаждане техници идват на посочения адрес, за да отстранят евентуално изникнала повреда.

Разгледайте техния уеб сайт sivendingspot.com, за да научите повече за тях и проектите им.