Интериорни предложения с естествен трислоен паркет

Дъбовият паркет е подово покритие, което е доказало качествата си през годините и много предпочитано решение независимо от цялостния интериор в дома ви.

Съществува огромно разнообразие от цветове и модели паркет на пазара. За да не се изгубите в разнообразието, можете да следвате няколко прости дизайнерски съвета, докато разглеждате каталог с естествени дъбови паркети тук.

Контрастен стил- при такова решение на интериора, трябва да съчетаете два контрастни „враждуващи“ цвята като черно и бяло. Този тип интериор се предпочита от нестандартните натури. Тъмен под и бял килим, спалня от тъмно дърво и бели завивки и възглавници, тъмен под и таван и бели стени, черно-бели фотографии и картини.

*Индустриален стил- този стил е много актуален от 2016 насам. Предлага модерна визия за градската среда и за него е подходящ под в черно,сиво или тъмни тонове. Стените почти винаги са тухлени като вариациите на цветове са много. Мебелите са модерни и не се прекалява с декорацията.

*Хипи шик(или бохемски) интериор- препоръчва се за почитателите на многото и различни цветове. Създава неповторима атмосфера на преливащи се и контастиращи цветове смного аксесоари като на цветове при паркета можете да заложиет на топлите гами, сивото, избелените или дори на шарени паркетини. Можете да добавите лампи-фенери, ловец на хубави сънища с пера и много други аксесоари според предпочитанията ви.

*Еко стил- при този стил се залага на мебелите от масивно дърво,необработени материали като памук и лен за аксесоарите и завесите, ръчно тъкани килими идр. Не забравяйте и природен мотив като ромолещо фонтанче или дървесен клон с функцията на закачалка,поставка декорация и каквото друго се сетите. Задължителен щрих е подът да бъде от естествен материал и за предпочитене са класическите масивни дъбови паркети,както и необработено дюшеме.

Независимо на кой стил се спрете от класически до ретро или ултрамодерен, естественият паркет е абсолютно съвместим и не излиза от мода като една от най-слабо чувствителните подови настилки към натоварване и промени в интериора.А сега вече можете да намерите естествени дъбови паркети в София на промоционални цени.

Интериорни предложения с естествен дъбов паркет