Защо да заложите на дървен калъф за samsung

Със сигурност сте чели приказката за дървеното момче Пинокио, което оживяло и се впуснало в приключения.

В днешната ни публикация обаче ще ви разкажем за една малко по-различна приказка, която се откроява отново с наличието на дърво в нея, но става дума за нов калъф за samsung от дърво, а не за ходещо човече.

Връзката между Пинокио и вашия нов дървен калъф за samsung е много проста – и в двете е вложена душа и по частица от създателя. С разликата, че за направата на дървен калъф за смартфона ви от https://gabri-design.com/samsung-galaxy-cases ви можете лично да участвате в сътворяването. Как, защо и кога – продължете да четете, за да разберете.

Да започнем с това кои са gabri-design.com?
Това е онлайн магазин, чрез който един идеен екип от хора работи с дървен материал, рисува и обмисля не само качествена защита за вашия samsung телефон, а още и ефектен дизайн на протектора. Както навярно сте забелязали, пазарът се пренапълни със сходни по вид стоки, които нямат кой знае колко вложена креативност в себе си, а за съжаление – много хора се задоволяват с това. Именно тази е и първата причина да заложите на нов калъф за samsung от дърво – не бъдете част от масата – създайте един своеобразен свой пинокио и нека чудесата започнат.

Защо да заложите на дървен калъф за samsung

Ако ви звучи наивно, то май е време да ви информираме малко по-подробно за какво точно става дума и какво представляват моделите калъф за samsung от gabri-design?

Те са изработени стандартно според параметрите на вашия смартфон. Изглеждат масивни и тежки, заради дървото, но всъщност са идеалния аксесоар и защита, без да ви тежат докато са сложени върху телефона. За всеки различен модел samsung са оставени съответните отвори за входове и бутони – а това улеснява работата с устройството ви без да възпрепятства нормалния начин на употреба. Отвътре вашия нов калъф за samsung е обезопасен със специален велур, а декорациите отвън са лакирани с еколак, който позволява запазването на безупречния външен вид на калъфа за много по-дълго време.
Не пропускайте да се информирате, още сега, по-детайлно за изгодните предложения от онлайн магазин gabri-design.com.