До какво води липсата на редовно почистване на дюзи?

Ако сте собственици на дизелов автомобил, който притежава инжектор, може би сте чували, че това се счита за един от най-добрите двигатели с вътрешно горене, който се слави с коефициент на полезното действие от 45%. Всичко това може да доведе до много по-нисък разход на гориво, както и до намаляване на вредните емисии. За това, обаче ви е необходима и информация, по отношение на това къде могат да се намерят качествени услуги и то на добри цени.

Почистване на дюзи в sofia-diesel-center.com в София Дизел Център, се извършва през ултразвукова вана, като след самото почистване дюзите се проверяват през стенд. Накрая се издава протокол, който показва състоянието на инжектора. Перфектни условия, които ви гарантират максимално добра поддръжка.

До какво води липсата на редовно почистване на дюзи?

До какво води липсата на редовно почистване на дюзи? Ако забележите, че автомобилът ви започне да тресе, когато е на ниски обороти или започне да прекъсва при ускорение, както и ако е налице трудно палене на автомобила, то това са част от възможните индикации за наличие на замърсяване и необходимост чистене на дюзи. Освен това, ако сте забелязали и че има по-голям разход на гориво, както и повече пушек, то непременно се обърнете към сервиз за съответните услуги. За да можете да разчитате на всички предимства на един инжектор, то е добре той да бъде в изправност.

В София дезел център можете да намерите подходящите за целта услуги. Както качествено почистване на дюзи, което се случва през ултразвукова вана, така можете да разчитате и на рециклиране на инжектори. Сервизът разполага с модерна техническа база и лаборатория за ремонт и рециклиране. Вижте повече в sofia-diesel-center.com, където избирате високо качество на резервните части. Имайки предвид, че след една такава процедура рязко ще се намали разходът на гориво, както и вредните емисии, няма какво повече да чакате. Вижте повече в страниците на сайта и се ориентирайте, според случая.