Средиземноморски ресторант в София – 10 причини да го посещаваме

Напоследък, все по-често мислим за здравословното хранене и начин на живот, който да щади нашият организъм. Това е страхотно и смятам, че е крайно време да разберем как да се храним и живеем правилно.

В тази връзка, вероятно всички знаете, че е добре веднъж седмично да консумираме риба. Но ако не сте наясно защо, продължете да четете тази статия. Рибата
съдържа Омега-3 мастни киселини, които организмът не може да синтезира сам, а си набавя чрез храната, освен това тя съдържа протеини, витамини и много минерали като калций, цинк, желязо. Консумацията и усилва концентрацията на мозъка и намалява вероятността от болестта на Алцхаймер. А освен всичко това, само морската риба набавя на организма йод.

средиземноморски ресторант

Добре е да знаете и, че рибата е полезна при прилагане на диети, защото има ниско съдържание на въглехидрати и е богата на витамин А, В1, Е, В12. Тя съдържа малко мазнини и висок процент белтъчини.

Това са само част от причините да посещавате по-често средиземноморски ресторант в София…

А ако се чудите къде да отидете, не спирайте да четете. В столицата има доста рибни ресторанти, но обикновено ние сме с доста предразсъдъци и не се доверяваме лесно на места, които не са проверени и доказано добри. Затова е добре да знаете, че средиземноморски ресторант на много високо ниво е този в Оливс Сити Хотел. Там ще се насладите на невероятно разнообразна кухня, която ще ви предложи ястия от различните средиземноморски страни. Можете да се насладите на всякакви предястия, разядки, салати и основни ястия, като разбира се и десерти. Не можем да пропуснем да споменем, че ресторантът има и обедно меню, което е свежо и вкусно всеки ден. Затова не се чудете, а направо отидете, за да опитате.

Ако вече се съгласихте, можете да се свържете с екипа на телефон 0882-444-140 или 02-963-2004, на email: restaurant@oliveshotel.com, както и чрез контактната форма в уебсайта им OliveSea.bg.