Къде да намеря качествен дрегер за алкохол?

В онлайн магазина на ЕЛКОМЕД ЕООД може да намерите много и различни дрегери за алкохол на достъпни цени.

Фирма ЕЛКОМЕД ЕООД е представител на търговски брандове за дрегери за алкохол, които са на водещи позиции на световния пазар. Тези марки са ALCOSCAN, ALCOFIND, ALCOVISOR, CATEC, ALKOTEST и световният лидер – немският производител DRAGER Safety. Освен дистрибутор ЕЛКОМЕД ЕООД има оторизацията да извършва техническа и сервизна поддръжка на всеки дрегер за алкохол. Апаратите се внасят директно от производителите и са сертифицирани за европейския пазар, предлагат се с гаранция и инструкции за експлоатация.

Къде да намеря качествен дрегер за алкохол?

Има различни видове електронни алкохолтестери, чиито технически параметри и цена зависят от предвиденото ниво за експлоатация и предназначението им.

Устройствата за професионална употреба служат най-често за проверка на персонала във фирмите – предприятия, транспортни структури. Вътрешноведомственият контрол на служители е основната мярка за превенцията на явлението „употреба на алкохол“ на работното място, а оттам и на съпътстващите го трудови злополуки и ПТП. Контролът на достъпа в сградата е другото основно приложение на професионалния алкохолтестер. При него апаратът се вгражда в системата за контрал на достъпа и блокира турникета при опит за вход на лице в неадекватно състояние. Алкохолтестерите с монети, които също са професионално ниво апарати, се поставят предимно в заведения, където се сервира алкохол и носят дивидент на своя собственик, като същевременно са изключително полезни на клиентите на заведението при вземане на решение дали да шофират или да разчитат на алтернативен транспорт.

Може да поръчате своя дрегер за алкохол от AlcoholTester.bg– сайта на ЕЛКОМЕД ЕООД или с обаждане на телефонен номер 0888 513 916, на който също може да позвъните, ако имате нужда от съдействие при избора на дрегер – специалист от екипа ще ви помогне и заедно ще подберете най-подходящия дрегер за алкохол, който да отговаря на вашите изисквания! Доставката е безплатна без значение от размера на поръчката и на адреса за получаване.