Какви варианти за калъфи за iphone 6, се предлагат онлайн?

Ако и вие гледате на нещата не само от естетическата им страна, но и от функционалната, вероятно сте наясно, че колкото добър да е един телефон, той се нуждае от добра защитна обвивка. Ако сте ценители на моделите iphone, можете да изберете сред различните варианти протектори и кейсове, които да отговарят на красивия дизайн на телефона и освен това да бъдат и устойчиви на външни условия и нелепи изпускания. Какви варианти за калъфи за iphone 6 от виж още, се предлагат онлайн? Предложенията, които можете да намерите в интернет пространството не са никак малко, като има и изключително интересни варианти, които са изработени от висококачествен дървен материал, внос от Германия.
Какви варианти за калъфи за iphone 6, се предлагат онлайн
Това са предложенията за калъфи за iphone 6, както и други модели в gabri-design.com. Онлайн магазина, предлага фино изработени калъфи, които пасват плътно към апарата, според съответния вид и са снабдени с всичко необходимо, като мета за входове и изходи към телефона, така че да може да се ползва през цялото време в пълната му функционалност. Отвътре, калъфите са облицовани с мек велур, даващ нежност и предпазващ самия телефон от вибрациите при движение. Отвън, калъфите са покрити с еколак, който предпазва от напукване и надраскване, както и защитава цвета от избледняване.

Можете да изберете някои от целите дървени калъфи за iphone 6, които са от една част или тези, които се предлагат от две – лесно разглобяващи се и сглобяващи се части. Всичко зависи от това кое би било най-удобно за вас. Освен това, можете да изберете един страхотен подарък за близък човек, за когото знаете, че е ценител. Това, което е необходимо да знаете предварително е само точния модел iphone, който има и да изберете цвета. Предложенията са подходящи и за мъже и за жени, независимо от възрастта. вижте подробности в онлайн магазина на gabri-design и направете най-добрия избор.