Поканете лятото в дома си със „Слънчогледите“

Казват, че моментите не можете да затворите в буркан и да им се любувате с години. Същото важи и за сезоните. Колкото и да обичате лятото например, то има своя строго определена продължителност и скоро след края му отново земята се сковата от студ и сняг. Е, никой обаче не е казал, че лятото, а също и моментите, не могат да се нарисуват и по този начин да държат спомените за хубавите горещи дни близо до вас през всеки сезон. Именно с това как да поканите лятото със слънчогледи в дома си ще ви разкрием в следващите няколко изречения.

Става дума за красивата картина слънчогледи в 1001 Kartini – репродукцията на известната творба на Ван Гог „Слънчогледите“. Сайтът 1001kartini.com в продължение на няколко години се занимава с изработката на картини по поръчка – най-често репродукции на известни творби на именити художници. В случай, че вие искате да се докоснете до магията на „Слънчогледите“ и да ги окачите в дома си просто трябва да посетите виртуалния магазин-галерия 1001 Картини.

Ще се изненадате колко бързо ще се възвърне вашето лятно настроение и колко дълго може да продължи лятото с помощта на тази слънчева картина. Цената ѝ е изгодна, затова не бива да се притеснявате. Изработката след направата на вашата поръчка отнема до 5 работни дни, а след това ще можете да се радвате на новата си придобивка с години. Използването на висококачествени материали и платна за рисуване позволява точното пресъздаване на всеки детайл на творбата на Ван Гог, като от 1001 Kartini ви предлагат и някои други любопитни опции.

Поканете лятото в дома си със Слънчогледите на Ван Гог

Освен като картина слънчогледи в рамка – можете да поръчате репродукцията и на подрамка или като пано, което да закачите на стената си. Паното би могло да бъде едно или разделено на части, което може леко да оскъпи крайната цена, но това не бива да ви притеснява, защото инвестицията със сигурност си заслужава. Посетете сайта на 1001 Kartini още сега и научете повече подробности за тяхната дейност. Лятото и вашите „Слънчогледи“ ви очакват именно там!