Ключарско ателие с качествени и бързи ключарски услуги

Имате нужда от професионалист ключар, който се намира в близост до вас и работи бързо?

Горещо ви препоръчваме да посетите уеб сайта Ключарски-услуги.bg. Това е виртуално пространство, което предлага изключително богат избор и разнообразие от ключарски услуги. София е голям град и предвижването става трудно, всеки от нас знае това. Но ключарите са предвидили това, тъй като са позиционирали дейността си на доста стратегически за столицата места. Това са жилищните квартали – Борово, Бистрица, Гео Милев, Горубляне, Дружба, Изток, Лозенец, Люлин, Лозен, Манастирски ливади, Младост, Овча Купел, Студентски град и София парк.

Ключарско ателие с качествени и бързи ключарски услуги

Услугите им са разделени на два сектора – битови и авто. Към битовите ключарски услуги спадат всички дейности, свързани с изработка на ключове, смяна на брава, отключване на врата, сейф или апартамент, ремонтна дейност на брави и патрони. Ако имате нужда да извадите дубликат, да направите резервен ключ възможно най-бързо, то ключарско ателие Key Center е вашето място. Ключарите могат да ви съдействат с изработката на всякакви видове ключове за апартаменти, офиси и магазини. Работят с нова техника и прецизни инструменти. Асортимента от видове ключове, които изработват, е доста дълъг – кръстати, обикновени, секретни, полусекретни, за интериорни врати, за касови врати, удължени секретни ключове.

За автоключарските услуги може да прочетете подробно на техния уеб сайт Ключарски-услуги.bg в категорията Авто услуги.

Имайте предвид, че на някои марки патрони дубликати на ключове може да се изваждат единствено, ако покажете на екипа им оригинален документ, съдържащ информация за продукта и притежателя.

Полезен съвет от ключарско ателие Key Center: тъй като ние не можем да избегнем всички неприятности в ежедневието, е важно да се погрижим за най-важните неща. Точно затова е важно винаги да имате, поне 2 резервни ключа. Така ще се наложи да посещавате ключарско ателие доста по-рядко.

Ако искате да направите заявка, може да се възползвате от бързия онлайн вариант през сайта на фирмата или с обаждане на телефонен номер 0896 340 304.