Къде се предлагат ключове и контакти в различни цветове?

С развитието на електротехниката промени претърпяха и цветовите комбинации и визии на предлаганите на пазара ключове и контакти.

Повечето от тях вече не се предлагат с цел да задоволят вкуса на потребителите, а да индикират кога осветлението е включено например. Още – въведоха се промени и в начина на включване и изключване – вече е възможно да управлявате своите ключове и контакти дистанционно, чрез мобилни приложения и много други.
В тази публикация обаче ще си поговорим по-конкретно за различните цветове, в които можете да срещнете различните ключове и контакти от stoka.bg онлайн магазина.

Обикновено повечето хора не обръщат внимание на цвета на ключовете за лампите, а камо ли на контактите, които използват. Причината е, че повечето апартаменти и къщи са строени преди години и рядко в тях да се подмени нещо, което работи изрядно. В случай, че сте се ориентирали в подмяната на ключове и контакти у дома обаче, без значение причините – в интернет магазини като Stoka ще откриете богато разнообразие от видове на желаните стоки. Естествено цветът не е най-важното при избора на контактите например, но преди да ви разкажем повече за съществените характеристики – нека се спрем на значението на някои често срещани цветове на тези електро принадлежности.

Бял цвят – този цвят характеризира съвършенство и завършеност. Познат е още като неутрален, но това съвсем не е така. Избирайки ключове и контакти в бял цвят това означава, че вие се стремите да се освободите от неприятностите, а също търсите и компактно решение за интериора на дома си.

Къде се предлагат ключове и контакти в различни цветове?

Черен цвят – макар и по-рядко срещани, черните контакти и ключове се монтират в по-модерните и екстравагантни на вид домове. Черното по начало се обвързва с мистерията и тайнството, приканвайки човек да освободи своята същност и да бъде такъв какъвто е. Както се казва без черното няма как да познаем бялото. Като интериорно решение показва стил и желание за изчистена елегантност. Ключовете и контактите в stoka.bg, които са в този цвят ще срещнете под определението „фюм“.

Сребрист цвят – често се асоциира с лунната пътека и дирите, които остява след себе си луната. За сребърният цвят се вярва, че намалява вълнението и притесненията, а с избора на ключове и контакти в този цвят вие избирате да придадете на дома си бляскава красота.

В онлайн магазина на stoka.bg ще срещнете електрически ключове за скрит или открит монтаж, които биват: регулиращи, девиаторни, със светлинна индикация и други. А също и контакти за скрит и открит монтаж в разновидностите: противовлажни, единични, двойни и тройни (с или без капак), розетки за телевизор или за телефон, както и за компютърна мрежа. Не пропускайте да посетите онлайн магазина и да разгледате богатството им не само от видове ключове и контакти, но и от цветове.