Защо трябва да използваме контейнери за строителни отпадъци?

Както е известно, изхвърлянето на строителен отпадък в кофите за смет е забранено. Освен че има възможност да ви глобят, това разваля механизмите на боклукчийските камиони. Нека всички заедно с общи усилия да спасим планетата като рециклираме – това е максимата на компания Лъч 2009, която се занимава с даване под наем и извозване на контейнери за строителни отпадъци до оторизирани сметища. Главната ? цел е да се погрижи за всички не-битови отпадъци, събирайки ги в специализирани контейнери, които отвежда далеч от градските улици на място за рециклиране.

Защо трябва да използваме контейнери за строителни отпадъци?

Има няколко основни предимства да изберете точно тях сред всички останали компании в София. Те работят без почивен ден – седем дни в седмицата по 24 часа в денонощието. Изцяло вие определяте кога и как, деня, часа и адреса, на който да ви бъде доставен контейнерът. Престоят му трае пет работни дни, които са включени в цената. Действат много бързо и дори да се обадите за доставка в последния момент, тя може да бъде извършена в рамките на същия ден. Организираният процес на работа е едно от основните им качества, което ги поставя една крачка пред конкуренцията. Другият плюс е, че предлагат гъвкав метод на плащане – когато на вас ви е удобно по избран от вас начин – банков превод или в брой. Последната преднина е качественото обслужване и индивидуалния подход към всеки клиент. Предлагат много абонаментни услуги и отстъпки от стандартната цена на редовни клиенти, които им се доверяват за пореден път. Ако наемете повече контейнери за строителни отпадъци, ще получите намаление без да сте дългогодишен потребител.

Посетете техния уеб сайт Строителни-отпадъци.com и разгледайте всички услуги, които предлагат. Ще останете доста изненадани от ниските цени . Станете и вие част от това голямо семейство на компания Лъч 2009. Обадете се на телефонен номер 0878 997 978.