Опасно ли е да се прави заря от непрофесионалисти?

Имате голямото желание да направите изненада за свои близки по повод техен голям празник и искате това да се запомни?

Ако светлинните програми са вашата страст или тепърва се впускате в идеята за самостоятелно направена заря, то на страниците на виж още тук, ще намерите всичко необходимо като информация. Знаете ли,че заря може да бъде поръчана лесно и то на добра цена? Въпреки, че много хора са на мнение, че това е изключително скъпо удоволствие, можете сами да се убедите, че можете да се снабдите с прилична заря и то за по-малко от 100 лева. В предложенията на Барутница, за по-лесно ориентиране в различните предложения за ефекти, цветове и форми, пакетите от пиробатерии са подредени тематично.

Опасно ли е да се прави заря от непрофесионалисти?

Към всеки пакет има подробно описание за това какво съдържа, височина и брой на снарядите, ефектите, които произвеждат и какви са инструкциите за употреба. Опасно ли е да се прави заря от непрофесионалисти? Боравенето с пиротехнически материали, би следвало да се прави с голямо внимание и разбира се, в трезво състояние. Всяка стъпка от организирането на заря, е важна за безопасността на всички присъстващи. Необходимо е да се създаде подходящ терен, където да се изстрелват снарядите, който да бъде освободен от присъстващи в голям радиус.

Пиротехниката е разделена в категории и към всяка категория са описани възрастта на лицата, които могат да я ползват. С пиробатерии от първа категория могат да боравят само лица навършили 16 години, пиротехника от втора категория, могат да полазват лицата над 18 годишна възраст, а от трета – само професионалисти – квалифицирани лица, каквито можете да намерите в Barutnica. Всяка заря може да бъде вълнуваща, но за да може вълнението да е в положителен аспект и празника да бъде весел през цялото време, е необходимо да се отнесем с нужното внимание и без импровизации. Вижте повече на страниците на Barutnica.bg и при нужда от повече информация, за поръчки и индивидуални оферти – не се колебайте да се свържете с екипа.