Пейнтбол приключения ви очакват на клик разстояние

Тактика, прикрития, адреналин и много смях ви предлага ваучерът за пейнтбол SkyVision от SkyVision.bg. Ако досега само сте чели, или гледали пейнтбол игри, няма как да не отбележим, че много сте изпуснали.

Първата идея за пейнтбол, в света, възниква през 1981 година в града Хеникер, Ню Хемпшир, където един търговец на спортни стоки решава да измисли игра с дебнене. От тогава до днес пейнтбол игрища има открити и действащи в цял свят, като цялата инсценировка и действието по време на играта изключително много напомня военни действия. Въпреки това пейнтбола е наистина добро занимание, ако искате да се посмеете, да прекарате време със семейство и приятели или просто да спретнете един забавен тиймбилдинг.

От SkyVision уеб платформата ви предлагат ваучер, с който имате възможност да избирате къде да се проведе пейнтбол играта и да вземете вас още 9 души (ваучерът е валиден за 10-ма играчи). От друга страна това преживяване прогонва стреса и преди да се усетите вече сте се превърнали в едно голямо хлапе, което тича и се крие, стреляйки с топки пълни с боя.

Пейнтбол приключения ви очакват на клик разстояние

Със сигурност обаче няма нужда да ви разказваме толкова подробно за самия пейнтбол – така че ще преминем към кратко обяснение за ваучера пейнтбол SkyVision, от който ви делят няколко клика.

В цената му са включени инструктаж по безопасност и квалифициран инструктор, подходяща екипировка: дрехи, протектори, пейнтбол маска за 10 участника, 1000 бр, пейнтбол топчета и разбира се много забавни моменти. Ако искате да поиграете на закрито – SkyVision ви осигурява такъв терен в София.

За провеждане на играта навън, сред природата – предварително ще трябва да се уговорите с организаторите. Но нека не ви губим времето с повече приказки за неща, които можете да разберете и сами от сайта. Съветваме ви да посетите SkyVision.bg още сега и да вземете своя изгоден ваучер за пейнтбол SkyVision с един клик, който да ви зареди с настроение и много адреналин. Забавлението ви очаква!