Перфоратори за употреба у дома – коя марка да изберем?

Със сигурност не веднъж ви се е случвало да имате нужда от пробиване на отвор в по-твърд материал, което не би могло да се случи ако не притежавате подходящия инструмент.

Именно заради това е добре да научите колко екстри предлагат инструментите, наречени перфоратори и колко различни неща можете да извършвате с тях…

Продължете да четете тази статия и ще разберете много интересни факти относно темата с перфораторите като инструмент. Те използват специални SDS свредла и са предназначени за пробиване на камък, зидария и особено бетон. Някои перфоратори имат и функция на секачи, така че да може да премахвате слоеве материал, като бетон или цимент.

Може би доста често ви се е случвало да искате да закачите рамка със снимки, картина или гоблен, но мъжът ви не позволява да пробивате стените с пирон…Именно за тези случаи е много подходящо да имате един лек перфоратор за използване в домашни условия.

А ако се чудите на коя марка е най-добре да се доверите за покупката на перфоратори, то това несъмнено е Bosch. И разбира се, ще споменем защо. Те са се доказали със своето високо качество и са извоювали мястото си на лидер на европейския пазар именно в тази сфера и именно за своите леки електроуреди. BOSCH е гарантирано вашия най-добър избор, като сами ще се убедите в това.

А ако не знаете откъде да поръчате, и това ще ви кажа. ProfiPlus се намират физически в гр.София, ж.к. Младост 1, бул. Йерусалим, бл. 51 А, но за тези от вас, които желаят можете да направите и поръчка онлайн. Можете да се свържете с екипа на магазина на телефон 02 974 46 07 или мобилен 0 888 444 031, както и на e-mail profiplus@mail.bg или facebook страница ProfiPlusLTD. Те разбира се имат свой онлайн магазин на адрес ProfiPlus.bg, където спокойно можете да разгледате всички предлагани от тях продукти.

перфоратор

Като за поръчки до 100 лв. с ДДС, цената на куриерската услуга е 10 лв. с ДДС. За поръчки над 100 лв. с ДДС – безплатна доставка с куриер или собствен транспорт /за стоки до 30 кг и до 120 см дължина/.

Към доставката на всяка машина /електроинструмент, пневматичен инструмент, машина с ДВГ/ ще намерите Гаранционна карта с посочен гаранционен срок /за физ. лица – мин. 2 години. Перфоратори Bosch биха били вашия най-добър избор от Профи Плюс поради няколко причини. Първата е, че вече почти всички перфоратори са и с функция за къртене, така че можете да го използвате за различни цели. Освен това, той винаги ще ви влезе в употреба и малките ремонтни дейности у дома, ще се окажат приятни, заради бързото им изпълнение.

Затова не се чудете, а направо натам се запътете или в сайта им влезнете! Ще намерите това, което търсите само с няколко кликвания! Профи Плюс ви очакват!