Домашни маски с рициново масло на ниска цена

Противно на разбиранията, от домашни трикове за красота и здраве се възползват не само жените, а и мъжете. В това, разбира се, няма нищо лошо и ако вие също търсите поредната полезна находка – то следващите няколко изречения от днешната ни публикация ще ви отведат към нея.

Да започнем с това какво знаете за рициновото масло?
Въпреки, че фактът е всеизвестен, малцина са запознати с това как всъщност се добива то, а следователно и с причините защо за употребата му има определена дозировка.

Рициновото масло се извлича от семената на растението Рицин, което идва от Етиопия и е известно със своята силна отрова, от която неведнъж нищо не подозиращи животни са си изпатили. Противно на очакванията обаче маслото от семената на растението не е отровно, а полезно. И тук в една голяма скоба трябва да вмъкнем, че ако предозирате било то с външна употреба или перорална, рициновото масло едва ли ще ви се стори чак толкова полезно.

Маските, които можете да използвате с рициново масло са редица, но преди това нека да уточним, за да не ви заблуждаваме – не става въпрос за това да закупувате маски, а да си ги приготвите в домашни условия. Дори да използвате маслото без да го примесвате с нещо – то пак ще подейства. Накратко, рициновото масло се предлага в по-големи количества и на много добра рициново масло цена от biofetish.com, така че, когато се сдобиете с него – ето как и за какво да го използвате.
Домашни маски с рициново масло на ниска цена
За сметка на ниската му цена – ползите от рициновото масло са много, както за външния ви вид, така и за вашето здраве. При перорална употреба натуралният продукт пречиства тракта и черния дроб, което улеснява работата на целия организъм и повишава здравословното ви състояние. Маските обаче за коса, кожа и обезкосмяване са далеч по-интересни.

Вероятно най-често приготвяната маска за коса, която подхранва косъма и спомага растежа му, е тази с рициново масло и тривитаминол. Приготвя се лесно, бързо и колкото по-дълго стоите с нея, толкова по-добре. Следващото ни предложение е смес между рициново масло на изгодна цена и зехтин, която можете да прилагате за почистване и подхранване на кожата на лицето като втривате и правите 15 минутен масаж. И не на последно място – маската за обезкосмяване от 35г. спирт, 1.5г. йод, 5г. нишадър и 5г. рициново масло. Звучи страшно, но ако решите да я изпробвате и има ефект, можете да споделите резултатите.