Цените на слуховите апарати и с какво да се съобразяваме при избора си?

При избора на устройства, които пряко касаят и влияят на нашето здравословно състояние, трябва да сме значително по-внимателни.

От голямо значение е от къде и какво купуваме. Слуховите апарати са ниша, която може да се похвали с ценови диапазон, който не е кой знае колко фрапиращ и именно заради това от sonioton.com са заложили на световно доказани марки на конкурентни цени. Още от самото си създаване преди 10 години фирмата показва своя професионализъм и желание да бъде максимално полезна в сферата на слухопротезирането. Освен с удобен и модернизиран онлайн магазин, Сониотон разполага и с лицензиран и сертифициран по всички изисквания в страната Център по слухопротезиране. Това още веднъж прави тази фирма предпочитан партньор при закупуването на слухови апарати, тъй като можете да получите професионална консултация от екип с медицинска консултация и последваща поддръжка на апарата.
Специалистите съветват, че независимо какъв клас слухов апарат сте си избрали, е задължително поне веднъж годишно да правите тестване и почистване на апарата при специалист. Често се налага подмяна на някои сменяеми елементи като силиконовите тръбички или настройки, които могат да бъдат направени качествено само от протезист.

Цените на слуховите апарати и с какво да се съобразяваме при избора си?

Тъй като Сониотон работи с фокус върху клиентите си, за поръчки над 70 лв доставката е безплатна и удобството да пазарувате от онлайн магазина е пълно, защото не се налага и допълнително оскъпяване. Също така клиентите, закупили слухов апарат от магазина, могат да се възползват и от безплатна процедура по поддръжката на слуховия си апарат.
Освен с цените обаче с какво друго трябва да се съобразяваме при избора си? Поради спецификата на слуховия апарат като устройство, което е пряко свързано със здравето ни, ако не сме носили преди слухов апарат, е много важно при избора да ни асистира човек с медицинско образование.
При пазаруване от Сониотон това не е никакво затруднение, тъй като фирмата предлага цялостно протезиране в Центъра си и може да отговори на всички ваши въпроси чрез формата за контакт. Накрая, ще завършим с това, че един слухов апарат трябва да е не само на достъпна цена, но и да бъде удобен за носене, отговаряйки на всички индивидуални критерии на ползвателя му.