Поръчайте IP камера на специална цена от RobiCam.bg

Ако винаги сте желали да имате средство за видеонаблюдение, с което да държите контрола у дома, докато ви няма, но цената ви е спирала, вие четете правилната статия.

IP камера

От RobiCam.bg имат специално предложение за вас, с тяхната IP камера, която ще ви удиви с всички страхотни предимства, които притежава и с ниската си цена.

Най-хубавото е, че тя улавя всяко едно движение на 360 градуса, поради възможността да се завърта изцяло. Освен това, IP камерата за видеонаблюдение от RobiCam.bg
вижда и на тъмно. А нейната Wi-Fi камера е с вграден микрофон и можете да чуете всичко. Да вижда и през нощта за нея не е проблем, поради това, че притежава изключително прецизен IR сензор.

Смятам, че нейните характеристики са достатъчна причина да изберете камера за видеонаблюдение RobiCam. Тя е малка и много умна, като освен от смартфона си, можете да я следите от всяко едно устройство – лаптоп, компютър, таблет, смарт часовник и др. Предимствата и са много, а цената – достъпна. Какво по-хубаво?

С нея можете лесно да проверите дали децата се прибират навреме от училище, дали всичко е наред с домашния ви любимец докато ви няма, дали бебето ви спи и т.н.

Инвестирайки в IP камера, инвестирате във вашето лично спокойствие и комфорт, затова не се чудете, а поръчайте такава от Robicam.bg. В замяна на ниската и цена, ще получите множество екстри и възможности за използване на тази умна IP камера на много места.

Обадете се на тел.: 0888 775 770 и поръчайте вашия нов помощник! Ще останете очаровани. Получавате безплатна доставка за 1 работен ден, както и 24 месеца гаранция. Не е за изпускане!