Степери на достъпни цени с бърза доставка от Duvlan.fitness

Катеренето е, лично според мен, една от най-ефективните физически дейности, която натоварва абсолютно всяка една част от тялото. А опитвали ли сте се да „катерите“ фитнес уреди, начени степери? Знаете ли, че има доста тънкости в това лесно на вид упражнение? Има доста подробности, които трябва да се кажат, за да бъде изпълнението по-качествено и по-безопасно. Точно в тази статия днес ще откриете, че всички степери са страхотен начин да спортуваме у дома и да постигнем желани резултати за отрицателно време.

Степерът е кардио уред, симулиращ изкачване по стълби. Дейността е избрана неслучайно, катеренето по стълби е високо изразходваща енергия дейност, която е естествена и позната за всеки човек. Краката се повдигат от таза и коленете, а глезените участват в минимален процент. Работят три групи стави, което прави движението многоставно, но ниската степен на натоварване на самите стави сваля риска от контузии. Относно мускулите привидно е, че най-активно участват мускулите в долната част на тялото – квадрицепс, задни бедрени, прасци, тибиалиси и седалищните мускули.

Степери на достъпни цени с бърза доставка от Duvlan.fitness

В онлайн магазин за спортни стоки Duvlan.fitness може да намерите много добри предложения за степери на ниски цени. Те са отличават с високо качество и практичност, тъй като не заемат голямо пространство.Туист степер с дръжка SWINGO е най-добрият артикул в тази продуктова категория. Самата дръжка може да се регулира, което улеснява избора ви, защото не трябва да се съобразявате с височината и може да не го ползва само един човек. Педалите са с противоплъзгаща повърхност, което подсигурява вашата безопасност по време на тренировката. Всички степери от Duvlan разполагат с монитор, на който се вижда броят, времето, изгорените калории и повторенията за една минута.

Сайтът работи с куриерска фирма Speedy, което допълнително улеснява клиентите, тъй като те разполагат с мрежа от офиси в цялата страна. Разгледайте предложенията и направете своята поръчка онлайн или с обаждане на телефонен номер +359 877 776 445.