Стилни апартаменти от строител

Пазарът на имоти ново строителство в България: какво предлага една строителна фирма?

България в момента предлага значително разширение на сектора „ново строителство“. Заради засиления интерес от страна на клиентите, всяка строителна форма се стреми да предложи възможно най-приемливи и атрактивни цени и проекти, с които да победи конкуренцията. Именно затова и инвеститори, и строителни предприемачи са склонни към отстъпки и по-гъвкави условия на плащане. Такава е например възможността да изплащате разсрочено новия апартамент, с който желаете да се сдобиете, както и да се нанесете в него още преди да сте го изплатили напълно. От друга страна и банковите институции в България предлагат добри условия по ипотечните кредити, които устройват потребителите. Затова понастоящем се наблюдава такова раздвижване на имотния пазар.

Защо да търсите строителна фирма, предлагаща апартаменти ново строителство?

Отговорът на този въпрос е прост. Това е практична и изгодна покупка, която ще помогне на много хора да разрешат своите жилищни проблеми. Нека разгледаме някои от предимствата на имотите ново строителство пред старите апартаменти.

Новите апартаменти се строят в модерен стил и с разчупени планировки. В една сграда клиентът има право да избере най-добрия апартамент съобразно своите предпочитания – най кой етаж да бъде, с какво изложение, с каква площ и т.н. Всичко в сградата е ново – нови инсталации, тръби и комуникации, както и нов асансьор, нови дограми, нова топло- и хидроизолация, което способства за високата енергийна ефективност. В строежа са използвани съвременни и по-качествени материали, част от които са екологични. В допълнение в такива сгради живеят предимно млади семейства, което означава близка среда. Сделките за ново строителство се оформят бързо.

За да изберете обаче подходяща строителна фирма, която се занимава с ново строителство, трябва внимателно да осмислите решението си и да съберете цялостната информация както за строителната фирма, така и за обекта. Бихте могли да направите това пълно и обстойно проучване сами, което ще ви отнеме много време, с което може би не разполагате. Има обаче и друга възможност – да се обърнете към надеждна агенция за имоти, която ще направи това проучване вместо вас. Тези агенции събират цялата необходима информация на едно място, която включва различни предпочитани райони с ценовите нива в тях, схемите за плащане и др.