Кои инсталации на термопомпи се предлагат на най-добри цени?

Доверявайте се винаги на най-големите професионалисти и избирайте качеството, за да сте максимално доволни. Това е максимата, към която ви съветваме да се стремите във всяка ваша нова придобивка. А намерите ли добро съотношение между цени и качество, то вие се открили златна мина, която не трябва да пропускате. Става ли въпрос за високо ефективен и екологично чист начин на отопление и климатизация перфектната комбинация е българската инженерингова компания Мултиклима ЕООД и австрийския производител на термопомпи Heliotherm. Термопомпените системи на Heliotherm спестяват до 70-80 % годишно от разходите за отопление в сравнение с другите традиционни отоплителни системи. Компанията е водещ производител на термопомпи и има над 25 години опит в областта на високоефективните термопомпени технологии за отопление, охлаждане и затопляне на вода.

От 20 години партньорството на Мултиклима и Heliotherm е факт и правят щастливи всички клиенти, които са избрали именно тях за инсталатор на термопомпена система. Мултиклима се доверява на професионализма и качеството на продуктите на Хелиотерм и предлага на българския потребител възможност да се наслади на комфорта и да спести от електрическа енергия посредством термопомпите, произведени от австрийския бранд.

Образът на хладилник често се използва, за да се опише една термопомпа. На практика термопомпите са идентични с хладилните машини, но съществената разлика тук е, че получената топлинна енергия се оползотворява, а не се изхвърля. Посредством извличане на енергия (измервана в калории), намираща се във въздуха, почвата или водата. Подгретият и изпарен фреон от топлообменника, постъпва в газообразно състояние в компресора. Налягането му се повишава и температурата се покачва, след това преминава през топлообменника за БГВ, като отдава част от температурата си и продължава към кондензатора. Там отдава температурата си на охладения въздух от помещението, подгрява го и се втечнява. След това преминава през ТРВ-то и отива в топлообменника (изпарителя), където се изпарява и отнема от водата топлина.

Кои инсталации на термопомпи се предлагат на най-добри цени?

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Multiclima.bg и научете повече от подробната информация за трите вида термопомпи – геотермални, хидротермални и аеротермални. От всяка продуктова категория има няколко модела термопомпи, които се различават по своите характеристики.

Разбира се, от вас не се очаква да сте специалисти в тази област затова може изцяло да се доверите на специалистите от Multiclima.bg, които ще ви окажат необходимото съдействие в избора на подходяща термопомпена система. Това е важно решение, което задължително трябва да бъде съгласувано с професионално мнение, така че не рискувайте да го направите сами, служейки си с данни от интернет. Мултиклима дава възможността на всеки клиент да се възползва от безплатната консултация, в която се обсъжда вида на терена и кой източник на топлинна енергия е най-подходящ да бъде използван за отопление и климатизация.

Първоначалната инвестиция е малко по-голяма, но ви гарантираме, че всяка една стотинка, вложена в термопомпената инсталация, ще ви бъде възвърната в срок до три години, а разходите ще ви бъдат редуцирани до само 20-30% от сумата, която сте плащали досега. Оценете вашите потребности правилно и мислете в перспектива с проект от такъв мащаб! Свържете се с екипа на Мултиклима онлайн чрез формата за контакт на Multiclima.bg или с обаждане на +359/ 2 943 39 63.