На какви цени се предлагат качествените термопомпи?

Чували ли сте за отопление с термопомпи? То доста нашумя в последно време заради високата си ефективност, икономичния си режим и екологично чистия начин на отопление. Ако сте решили да се спрете на този вариант за отопление и климатизация на вашия дом или офис, то вие сте абсолютно на правилния път! Но когато избирате термопомпа, не трябва в никакъв случай да импровизирате! Като се има предвид широката гама от системи и параметри, с които трябва да се съобразите и да вземете под внимание, професионалният съвет в този случай е изключително важен, за да избегнете грешки. Изборът на термопомпа е сложен процес. Не забравяйте, че е важно да се потърси професионална помощ. Многобройните модели имат много специфични конфигурации. Например, изборът няма да е същият, ако избирате система за новопостроено и добре изолирано жилище или ако желаете да подмените съществуваща системата.

Най-добрият избор, който бихте могли да вземете, е да изберете услугите на Мултиклима. Това е инженерингова фирма с над 27 годишен опит в термопомпените инсталационни системи. Тя е официален партньор за България на австрийския производител Heliotherm, който е на водеща позиция не само в Европа, но и на европейския пазар в тази област.

Посетете официалния сайт на Мултиклима като последвате този линк Multiclima.bg. Сайтът е организиран по много добър начин, за да може всеки лесно да се ориентира и да се предостави улеснен достъп до информацията. Точно с тази цел дизайнът е адаптивен, за да може да се посещава както от компютърни, така и от мобилни устройства. Всички категории са добре структурирани. Може да прочетете подробна информация за всеки вид термопомпи и по какъв начин извличат енергията и я превръщат в топлина. Посочени са характеристики на всеки модел термопомпи от Heliotherm и техните предимства. В сайта ще видите и много голяма част от реализираните проекти на Мултиклима и отзиви от клиенти относно начина им на работа.

На какви цени се предлагат качествените термопомпи?

Избирайки термопомпена инсталационна система от Multiclima.bg, вие ще намалите разходите си за отопление и охлаждане на дома или офиса си с до 70-80%. Сумата, която вложите в изграждането на термопомпена инсталация, ще ви бъде възвърнато в рамките на 2-3 годни. Не само ще направите огромна услуга на финансите си, ами ще допринесете до голяма степен и за опазването на околната среда, тъй като отоплението с термопомпи е най-екологично чистото за момента. Енергията, която се извлича от природните източници е неизчерпаема и се възвръща, затова и по никакъв начин не се ощетява планетата.

Избирайки Мултиклима, вие не само ще заложите на качествени термопомпи на ниски цени от австрийския бранд Heliotherm, а ще попаднете и на истински професионалисти, които държат да направят всеки клиент доволен от избора, който е взел. Отнасят се отговорно към всяка една поставена им задача и дават всичко от себе си, за да изпълняват всичките ви изисквания. Фирмата предлага безплатна консултация, тъй като за човек, който не разбира от термопомпи, е непосилна задача сам да избере какъв вид ще е най-подходящ за дома или офиса му. Свържете се с тях онлайн чрез формата им за контакт на Multiclima.bg или с обаждане на телефонен номер +359/ 2 943 39 63.