Няма нужда вече вие да носите дрехите си за химическо чистене

Има някои текстилни материи, които не можем да обработваме в домашни условия с перилни препарати за масова употреба и перална с 1000 оборота мощност. Благодарение на специалното оборудване за гладене професионалното дооформяне на ателиетата за химическо чистене Медия Клийн се предава на дрехата гладък и завършен вид, като че ли е нова. Освен това не се налага да прекарвате почивните дни пред гладачната маса с гореща ютия в ръка и бихте си спестили евентуални премеждия с дрехата ви по невнимание.

Посетете техния официален уебсайт само с един клик на Cleaningstation.bg, където може не само да видите къде в град София се намират техните ателиета, ами и да направите онлайн заявка за химическо чистене. Това е чисто ново услуга, която не се предлага от нито една друга фирма за химическо чистене. Служител на Медия Клийн идва директно до вашата врата, взима дрехите, които трябва да бъдат изпрани, и след това в срок между 24 и 72 часа ги връща в съвършено нов облик.

Няма нужда вече вие да носите дрехите си за химическо чистене

За кои материи най-вече трябва да използвате химическо чистене?

Наричана „изкуствена коприна“, вискозата е нежна на пипане като коприна, дишаща като памука и много лека материя. Недостатък е, че се мачка лесно и е необходимо да се глади на пара на средна температура със специализирана ютия. Ако дрехата е по-специална или е фабрично набрана, се препоръчва пране на ръка в топла вода. За да не загуби формата си не се използва центрофуга по време на пране.

Ако ви е любопитно кои още материи и тъкани искат по-задълбочена обработка, посетете Cleaningstation.bg, където има множество полезни статии от подобен тип. Ако нямате време да отделяте внимание на всеки вид материя във вашия гардероб, не се колебайте да потърсите услугите за химическо чистене на Медия Клийн във всеки един ден от седмицата.