Със спирала за очи ArtDeco, ще усетите разликата

Ако винаги сте искали да постигнете ефект на естествени мигли, то трябва да знаете триковете, с които лесно да постигнете желания резултат.

Продължете да четете тази статия, за да разберете как да се сдобиете с невероятен и естествено изглеждащ, поглед.

Като за начало, нанесете спирала за очи върху горните мигли с движение, наподобяващо „зиг-заг“, като започнете от началото на линията на миглите в посока нагоре.

След това поставете огледалцето си под линията на окото, за да избегнете зацапването на кожата под очите със спирала, което е до болка познато на повечето жени. Не забравяйте да почистите кожата ако все пак е изцапана, нежно с памуче.

Не е проблем да нанасяте спиралата много пъти върху миглите, но ако е прекалено, рискувате да се образуват бучици. А знаете ли как да се отървете от тях, ако те се появят?

Най-лесно може да стане като използвате стара спирала. Заслужава си винаги да имате една такава, почистена от текстурата и запазена заради четчицата. С нея минаваш през миглите си, след като сте нанесли спиралата и това разпределя нанесеното много добре.

Резултатът са удължени и отделени мигли, които изглеждат естествено красиви.

спирала за очи

Но нужда от разресване няма да имате, ако се сдобиете с революционния продукт на марката ArtDeco. 3 в 1 – за обем, дължина и извиване, и специалната гел формула правят текстурата лесна за нанасяне и постигате изключителен резултат.

Доверете се на професионалната козметика и изберете ArtDeco спиралa за очи от Nardis.bg. А ако имате въпроси за техните продукти можете да се консултирате с екипа им на телефон 02/958 77 66 или по имейл на shop@nardis.bg.