Кои картини са подходящи за хола?

Кои картини са подходящи за хола?

Подредбата на дома е на пръв поглед лесна задача, която много хора решават интуитивно и на бързо, според наличните мебели и всичко онова, което се е събрало в годините, като стилове и цветове.

Добре премисленият дизайн на помещенията, обаче, задава голяма част от настроението, което ще носят и съответно може да има позитивно или негативно влияние, според това, за което са предназначени. Не случайно съществуват системи, като фън шуй, на база на които можем да хармонизираме дома си с определени цветове и форми, както и да подредим мебелите и аранжировката. Кои картини са подходящи за хола? Ако това е мястото, в което прекарвате най-много време, то е важно да помислите какво бихте желали да ви носи.

Кои картини са подходящи за хола?

За повече оптимизъм и енергия, можете да изберете картини с по-ярки цветове, но ако са прекалено агресивни, това може да доведе до излишни емоции, които да натоварват присъстващите. От друга страна, пък, леките и плавни форми, съчетани с пастелни цветове, могат да въздействат прекалено успокояващо и са по-подходящи за спалнята, отколкото за хола. Дневната или холът са местата, в които приемаме също и гости, които бихме желали да предразположим към уют и топлина. За това пейзажите могат да бъдат добра идея при избор на картини за хола. На страниците на http://dachevski.com/картини-за-дома-статии/84-картини-за-хол можете да изберете различни видове картини с природни красоти, в различни сезони и цветове.

Начина на поставяне на картините в хола, също е важно условие те да бъдат възприемани по най-добрия начин. Обикновено, най-доброто положение е на около метър и половина от пода, а ако картините са повече, е важно и да бъдат подредени по хармоничен начин. Важно е между картините да има въздух, за да бъдат възприемани добре, а в каква симетрия да бъдат поставени е индивидуален избор, който може да бъде съобразен и с големината на стените и с подредбата на мебелите. Вижте повече за множеството варианти, които онлайн каталогът на Dachevski.com предлага и ще можете лесно да изберете кои от картините пасват най-точно на вашето холно пространство. Изберете картини за хола, които ще ви донесат усещане за изобилие и радост и наблюдавайте какъв ще бъде ефектът след това.