Заслужават ли внимание паник атаките?

Напоследък все по-често чуваме за паническите атаки, като състояния, случвали се на хората, живеещи в голям град, където стресът е по-висок, а липсата на социални контакти понякога може да остане незабелязана. Нататък Заслужават ли внимание паник атаките?

Виж как да се избавиш от ужасяващата паник атака, която те преследва!

Щом сте отворили да четете тази статия, вероятно се интересувате от темата. Нататък Виж как да се избавиш от ужасяващата паник атака, която те преследва!

Ревматолог в София по здравна каса: какви са вариантите ни?

Имате ли проблеми със ставите? Нататък Ревматолог в София по здравна каса: какви са вариантите ни?

3 пъти дневно сок от арония за лечебна цел

Не всичко полезно за здравето е приятно на вкус. Множество чайове, билки и растения са с неприятна, дори отблъскваща миризма и странен вкус, но са лек, от който тялото ни се нуждае.

Аронията е плод, който също е много полезен, но има странен тръпчив вкус, който не се харесва на всеки и затова повечето предпочитат да си набавят полезните съставки под формата на сок, вино, сладко или сироп. Проблемът на повечето производители е, че произвеждайки тези продукти от арония, те не го правят с лечебна цел, а по-скоро да се хареса на консуматорите. За да се превърнат в тези крайни продукти, плодовете преминават през сериозни термични обработки, след това се добавят захар, консерванти, оцветители, разрежда се с вода и т.н.

Сок от арония от ферма Шайен

Ферма Шайен също произвежда сок от арония, който е с доказан клиничен резултат. Това се дължи на различния метод, по който се приготвя напитката. Плодовете са студено пресовани и пастьоризирани и не преминават през никакви топлинни обработки, а сладкият вкус се създава не чрез захар, той се крие в самите плодчета, защото те съдържат в себе си много голямо количество естествен подсладител, наречен сорбитол. Заради тази съставка сокът е изключително удачен да се пие от хора, страдащи от диабет, защото нормализира нивото на кръвната захар.

Този сок от арония се слага във вакумирана, а не бутилирана пластмасова опакова, защото така не може да се съхранява по-дълго време. Вакумираната опаковка гарантира до 5 месеца срок на годност, ако се съхранява в хладилник.

Разгледайте сайта на ферма Шайен и прочетете повече за тяхната дейност и продукцията им, защото има наистина интересни предложения. Продуктите като вино и сок от арония са на ниски цени, от които може да се възползвате всеки ден 3 пъти дневно на празен стомах. Поръчайте онлайн от сайта Ferma-shayen.com или с обаждане на телефон 0894663102.

Защо спирулината е толкова популярна и откъде да си намерим свежа?

Кои са полезните храни и можем ли да научим нещо ново, което не сме чували до сега? Нататък Защо спирулината е толкова популярна и откъде да си намерим свежа?