Преоткрийте кухнята с Teka мивки

Модерната кухня е много важно да отговаря на натовареното ни ежедневие и да предлага максимални нива на комфорт, когато готвим.

Постигането на това се случва с рационално боравене на пространството и закупуване на модернизирани и качествени електроуреди и кухненско обзавеждане. Макар и много често пренебрегвана, сърцето на кухнята е мивката. Висококачествени Teka мивки чрез вграждане.com вече можете да намерите на изключително ниски цени. Онлайн магазинът е част от дистрибуторската мрежа на немската компания за страната. Факт е, че не можете да си закупите уреди и аксесоари на немската марка от официалния им сайт, тъй като фирмата не работи с клиенти на дребно. Добре развитата им дистрибуторска мрежа обаче красноречиво свидетелства за фокус върху нуждите на клиента и у нас можете да пазарувате максимално изгодно то вграждане.com.

Преоткрийте кухнята с Teka мивки

Удобството да разполагате с функционална и модерна мивка ще намали много времето, което прекарвате в кухнята и ще повиши комфорта в дома ви. Всеки поне веднъж в живота си се е сблъсквал с неприятностите , които може да му осигури една зле монтирана и некачествена мивка. Честите запушвания, захабяването и мухъла и течовете са само част от проблемите с кухненската мивка. Преимуществата на това да изберете мивка за вграждане е, че монтажът е лесен и надежден без вероятност за протичане и огромна пространствена гъвкавост, която ви дава и свободата да бъде максимално креативни в избора си на кухненски интериор. Ще вметнем само, че за почитателите на рустик стила моат да заменят класическия кухненски шкаф с бъчва и с малко модификации да получат нестандартна и впечатляваща кухня.

Почистването на Teka мивките става възможно най-екологично, без необходимост от агресивни и скъпи препарати. Фирмената гаранция на мивките е 15 години, а експлоатационният живот е много по-дълъг, защото за производството им се използва висококачествен инокс с 11 процента съдържание на хром в сплавта. Това позволява да се постига ефекта на самозапечатването т.е. хромът образува защитен слой и предпазва повърхността на мивката от корозия.

Вариантите на мивки Teka, които ще намерите на сайта включват и микролен модели, при които металният блясък е заменен от матов оттенък. Решете само кой модел отговаря на вашите предпочитания и преоткрийте кухнята с Тека мивки.

Немската компания си поставя високи цели и ги постига безпроблемно. Плотовете й за вграждане постигат енергийна икономичност, каквато доскоро не беше постижима или казано в цифри- два пъти по-бързо готвене от това на газ. Посетете вграждане.com и се уверете сами в неограничените възможности на новите технологии.