Видове акумулаторни колички за деца

В онлайн магазин МарчиДео, ще откриете тези модели на атрактивни цени и лицензи.

Акумулаторните колички могат да бъдат с педали или електрически. Електрическите автомобили имат батерия, която ви позволява да шофирате, докато зарядът свърши. Именно те са много популярни и актуални за съвременните деца.

Когато избирате модел, винаги трябва да вземете предвид възрастта на младия шофьор. Експертите препоръчват закупуване:
– за деца от 1 до 3 години – само затворени джипове и класически автомобили с ниско прилягане;
– за деца над 3 години можете да помислите за електрически превозни средства от отворен тип

Акумулаторните колички за малки деца от 1 до 4 години са с товароносимост до 30 кг. Освен това тяхната максимална скорост е много малка, около 3-5 км / ч, което е равно на скоростта на пешеходец. Друга характеристика на тези играчки за най-малките е наличието на дистанционно управление. Благодарение на него родителите могат самостоятелно да управляват колата, ако детето все още не разбира основните правила на шофиране.

За деца на възраст от 3 до 7 години са проектирани модели с товароносимост до 50 кг. Също така при такива модели можете да видите двойна седалка, благодарение на която две деца могат да карат колата наведнъж. Такива модели могат да достигнат скорост до 8 км / ч. Струва си да се отбележи, че такива превозни средства са по-скоро като възрастни: те могат да имат скоростна кутия с две степени, задна предавка. Следващата група детски коли попада на възраст 7-8 години. Максималната им скорост може да бъде 8-10 км / ч. Такива модели се отличават с по-висока товароносимост.

За деца под 3-годишна възраст определено си струва да вземат оборудване с дистанционно управление. Малките деца не могат да се возят сами, това е нещо обичайно поради факта, че краката им не достигат педала. Но за по-големите деца тази функция може да е излишна. Освен ако нямате много активно дете, което обича да управлява там, където не му е позвалено.